“bukan blogspot tapi wordpress”

Mungkin semua sedia maklum bahawasanya saya adalah pemilik burgerdua bin wordpress, dan bukan bin blogspot. Motif saya menyebutnya begini? Kerana masyarakat blogger lebih mengambil tahu apa yang sedang berlaku antara Aziz Hazmi dan rakan-rakan bloggernya daripada golongan blogspot. *Mengeluh juga, mana rakan wordpressku?

Apa-apa pun yang sedang saya usulkan atau bangkitkan ini bukan hanya bualan debu, tatkala ditiup terus mengikut arah angin namun tujuannya lebih menjurus kepada penghargaan kepada teman-teman blogger tegar. Terima kasih, kerana disetiap entri baru, jejaka biasa ini menjadi topik didada tabloid blog kalian, bersyukur sungguh bersyukur. Alhamdulillah. It’s nice to have coolest people arround and i’m appreciates it. Thank you!

Ketika rehal menjadi ‘bangku’ kepada ayat suci Al-Quran tatkala kita semua sedang menyelami petunjuk dan wahyu Allah SWT, disitu terciptanya petunjuk bahawa manusia ini seharusnya berbaik sesama manusia. Maksudnya, menghormati orang lain serta menghargai hasil usaha orang lain untuk membina ikatan yang kukuh diantara muslimin dan muslimah. Dunia, dunia juga namun akhirat itu kekal abadi dan bukan pengakuan sebagai Gay. Allahuakhbar!

Ini bukan cerita dia (si Gay tu) tapi adalah cerita kita, us. Terima kasih semua atas kesudian menulis segala-galanya tentang AH dan HZ diblog kalian, saya percaya bahawa HZ pun berasa sedemikian cuma dia masih tak berkesempatan kerana masa, mungkin. Namun janganlah berkecil hati, anda semua telah mencipta dia menjadi seseorang yang semua orang kenali kini dan saya percaya dia juga berasa serta berfikiran sedemikian. Sekalipun dia tidak membalas sebarang post anda di page beliau, janganlah berkecil hati kerana saya percaya dia tetap membacanya.  It feels so right and perfect every time you guys always be with us, thank you!

Dikesempatan ini, sampai terkelu lidah untuk berbicara dan bernasib baik memiliki sepasang tangan untuk menaip dan menggantikan kata-kata daripada mulut ke keletak keletuk tangan menekan papan kekunci. Sungguh terharunya pengorbanan masa kalian kerana kini tampaknya tidak ada orang sanggup membuang masa untuk orang lain walau seminit pun. Syukur pada Allah SWT kerana dikurniakan teman-teman yang baik hati seperti kalian.

Ini penghargaan buat kalian ikhlas daripada saya (dan mungkin HZ), terimalah. Blog-blog dibawah ini telah sedikit sebanyak menulis blog mereka tentang saya, terima kasih banyak, i love you so much guys!

http://akunaziem.blogspot.com
http://www.cintairmata.blogspot.com/
http://annys-lahhh.blogspot.com
http://himynameisasri.blogspot.com
http://rojakhangit.blogspot.com
http://tehahaha.blogspot.com
http://aisyahsakaria.blogspot.com
http://thisladyaintstop.blogspot.com
http://fsahaja.blogspot.com
http://hikayatseorangaqilah.blogspot.com
http://cikidong.com
http://superzafirah.blogspot.com
http://zarifahmr.blogspot.com
http://belognuridaardy.blogspot.com

Akhir kata saya memang mengharukanlah. Terima kasih.

Buat kalian,

Advertisements

11 Responses to ““bukan blogspot tapi wordpress””

  1. ayat bro memang manis woo =D

  2. kenapa tak wat blogspot je?

  3. thanxx jugak AH untuk post ini ;p
    and u r really sweet haha
    kurangkan manis ;p

  4. kenapa takbuat blogspot, der?

  5. just another very very sweet guy. thanks!

  6. MOST of the time, people like AH and HZ itulah yang menceriakan dunia blogging. hehe…thanks

  7. yg menulis ttg kamo pn menggunakan blogspot.. hee.. mne rerakan wordpress?

  8. Hehe 🙂 you deserved the compliments.

  9. i love you too!
    i’m appreaciate it!
    terima kasih atas penghargaan itu!

  10. wahhhhh AH memang suwiiiit! thanks AH! gud luck yaww! hehehehehe

  11. sweett gilaaa 😀 hey baru baca dah terlekat..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: