“usaha”

Fitrah manusia mengejar apa yang sukar dikejar pada realitinya namun apakah erti hidup andainya terbiar sahaja. Ketika kecil, kanak – kanak, remaja dan dewasa serta akhirnya tua tanpa cita – cita. Bagaimanapun ada benda yang kita mampu miliki dan ada yang tidak. Oleh itu ukur baju sendiri, buka mata dan minda, tanyakan pada diri apakah sebenarnya tujuan kita hidup.

Ini Hanis Zalikha tapi ini belog saya bukan dia punya 🙂

Ini adalah kata – kata pemangkin untuk aku jua namun untuk menggapai realiti kita seharusnya bersedia dan berkeyakinan. Usaha itu penting dan percaya dengan apa yang dilakukan itu adalah semangat yang seharusnya ada dalam diri.

Ini adalah sedikit usaha walaupun tujuannya berlainan dengan tambahan sedikit hiburan, tetapi ini adalah langkah pertama untuk kita mengorak langkah dan berani dalam hidup. Walhal pada asalnya berlainan dengan apa yang aku garapkan daripada mula tentang usaha dan keyakinan. Saksikan 🙂

p/s ; Terima Kasih Izham Ismail

Advertisements

10 Responses to ““usaha””

  1. sengal r lu…vidiyo yang besh…aku kompom hanis mesti tengok punye…

  2. hahahah nice one!
    XD

  3. HI.. drop by sekejap kat blog Aziz Hazmi after googled nama tu, after tgk vid yg klakar guling gelak guling2 lagi kat inibelogsaya. sangat klakar..n honest!!!!

    THUMBS Up!!!

    Semoga berjaya dating ng Hanis!!! 😉

  4. omg! so fcking damn kiut la! kalo hanis zalikha tgk pon melting, rasanya ramai lagi pa yg melting abesss tgk vidiyo nih, haha, konpem market tinggi la lepas nih. Hahaha

  5. weyhh..market ko naikk weyhh.hahah

  6. love ur vid.series best.

    and ur blog got my attention.puitis.nice

  7. oo, ni ke..pmilik ini vidiyo.saya, tpi..sgt best vidiyo..ni bgus2..keep it joob suke..sgt=) blog ini pun bgus, lahir dari kata hati yg trus di salurkan kepada taip-taip keyword turs ke blog..keep it good job!

  8. wah.video ni menarik.td CF jumpe kat page Hanis Zalika.
    nak amek video ne bleyh?nk post kat blog.hehe.

  9. cool beb…saye rasa hanis zalikha pasti teruja dan touching sangat dengan vclip ni….usaha tangga kejayaan…moga awak dapat jmp HZ one day 😉

  10. hey.aku baru tengok entry kmu nie MR.Romeo. gud vid man.sangat telus.
    kelakar tuh sebagai bonus jerk.hehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: