“cryin”

Dah berbulan barulah rasa nak message someone, call someone tapi hakikatnya macam dah tak ada siapa – siapa dalam phone list aku, especially perempuan lah. Agak bosan lah tiap – tiap malam balik lepak terus tidur kalau tak tidur pun tengok tv, surfing internet bilalah rutin aku nak berubah.. – monologku

i was cryin when i met u
now i’m tryin to forget u
ur love is sweet misery
i was cryin just to get u
now i’m tryin cause i let u
do what u do down on me aerosmith – “cryin”

Sedihnya bila dengar chorus lagu ni, aku hari – hari kasi hemtam lagu ni masuk dalam telinga aku sambil online. Manalah nak cari awek dalam keadaan yang jarang bersosial, lebih – lebih lagi aku ada perangai yang suka duduk umah sekarang harapkan adalah orang datang bagi salam dekat ym @ facebook jer. Ahh boleh gila siout tapi kan orang lain boleh jer hidup lagi tanpa awek? Maybe aku dah biasa main sms so sekarang macam tersangat terdesak nak cari kawan sms, what i mean the special one lah. Aku rasa macam dah sampai seru nyanyi lagu rock kapak tangkap leleh barulah awek boleh cair, tapi takut awek wempit lak sangkut. Aku tak nak lah pasal awek wempit semua minah rewang beb!

Wa nak cari yang setia, faham wa and yang kekal abadi lagi satu sebab wa memilih gak..awek melawati satu!!!! (kalau ada lah, sebab dekat dengan rumah aku =p )

Advertisements

One Response to ““cryin””

  1. Aku nak isi borang ley? ;p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: