“Ko memang wempit dowh”

“aduyai lu makan tumpah – tumpah dowh!” . Frasa kata macam marah tapi sebenarnya tidak dan itulah suasana “ketchoohh” budak – budak wempit steamboat, siapa lagi kalau bukan member – member aku yang sengal. Kononnya berangan nak jadi sebijon macam wempit tapi hakikatnya semua bukan macam itu, nak tiru lah apa yang mat rempit buat makan steamboat tepi jalan, cakap macam dowang, lagak gaya pun nk sama, tapi bila nampak mat rempit betul – betul semua sibuk coverline, aduyai memang pentipu yang sejati.

Kalau cerita tipu, bagi jer man weng atau boy sangap 88 bikin cerita sebab dia jer pandai nak create cerita pentipu ni. Lagi pun man weng atau boy sangap 88 ni orang yang sama, nak dipendekkan cerita dia ni dah lah buncit comform naik rxz catalyzer pastu perut dia parking atas tank. Memang orang macam dia suka buat cerita, lebih – lebih makan steamboat memang seronok dia tipu tapi ada frasa kata dia aku suka sangat, “rileks dulu dowh, tunggu air gelegok baru rendam steamboat bila makan rasa paneh – paneh pastu tarok 2t manyak – manyak”.

Anda dialu – alukan join group wempit steamboat kalau nak rasa pengalaman yang menarik dan agak bodoh, haha.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: