“SAYA TIDAK KISAH PADA RUPA AWAK”

“saya tak lawa lah, awak tak paham”. Perlu ke nak cakap banyak kali? Perempuan bila merendah diri, memang susah nak perbetulkan sampai satu masa kita sendiri melihat mereka, barulah kita akan cakap, “wah!…. (banyak makna neyh)”

Bagaimanapun setiap orang punyai tanggapan cantik bagaimana, lawa bagaimana, manis bagaimana, cute bagaimana, memang banyak makna di sebalik kata – kata itu. Bagai menyindir pun ada, tetapi mungkin daripada persepsi sesetengah individu masing – masing kan? Manusia pelbagai ragam, jadi biarkan mereka dengan fantasi mereka untuk mendapatkan seseorang yang mereka harapkan, seorang gadis howt tetapi gadis kolot.

Itu adalah sejarah dan pengalaman yang tidak dapat dilupakan dan bila ia sudah pergi aku sangat – sangat gembira. By the way, aku suka sesuatu yang bertudung sopan dan sesuatu yang abstrak sekarang.

Advertisements

4 Responses to ““SAYA TIDAK KISAH PADA RUPA AWAK””

  1. waktuwakta Says:

    well.. this.. is.. something… new..

  2. one time dulu u pernh ckp maybe its the time to search for a gurl yg bertudung, is it true?

  3. hahaha y y y? da insaf ah tu~~ hari tu bukan u kate u suke tgok pd yg HOt. sekarang dah tukar pd yg cold plak?

    well3, nice to hear

  4. burgerdua Says:

    dunia ini magixxx~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: